Kvittar är tjänsten som förenklar för era kunder och ger dem nya möjligheter att nå sina konsumenter på ett enklare sätt. Genom att integrera Kvittar i ert kassasystem blir det enkelt för er kunder att välja ett säkrare, smidigare och en redan använd tjänst för att hantera kvitton digitalt.

Genom gedigen utveckling har vi gjort det möjligt att snabbt och enkelt skicka kvitton digitalt från hotell, butiker, taxi, restauranger och caféer direkt till konsumenten. Kvittar fungerar även enkelt med e-handelssystem. Alla kvitton sparas och lagras på Kvittar där konsumenterna enkelt kan hantera dem.
Kvittar är en säker och krypterad plattform och har enorma möjligheter att visa kvitton på olika sätt. Detta betyder att konsumenten utöver att komma åt sina kvitton på webben via min.kvittar.se och i Kvittars app, även skulle kunna finna dem på andra ställen. Det kan till exempel vara på direkt på era kunders hemsida eller i deras mobilapp.

Utvecklingen av Kvittar pågår hela tiden och allt för att era kunder på ett enkelt sätt ska ha möjligt att:

- få demografisk statistik

- göra integrationer till Sociala medier plattformar

- knyta digitala kvitto till lojalitetssystem

 

För att era kunder ska kunna erbjuda digitala kvitton så behöver ni integrera med Kvittar. För att detta ska fungera så optimalt och enkelt så möjligt har vi både API och dokumenation för att integrera. Vi har även bibliotek till .NET, Java och PHP för att göra det hela mycket enklare. Kontakta oss redan idag för att får reda på mer eller läs mer i vår Wiki. Mer för de som använder era kassor hittar ni här.