För några veckor sedan släppte vi färdig exempelkod för programmeringsspråken PHP och C# (.NET). Det innebär att du som funderar på att integrera med Kvittar och ännu inte har bestämt dig kan läsa igenom exempelkod och dokumentation som hjälp i planeringsarbetet. Läs mer i Vår guide till hur du kommer igång med Kvittars API.

Exemplet i PHP använder beprövade klasser från Zend Framework för att göra HTTP-anrop. Självklart går det lika bra att använda cURL eller andra liknande bibliotek.

I C# används inga externa bibliotek, utan det är bara standardklasser som finns i .NET. Det innebär att C#-koden kan användas direkt i Mono, en generell implementation av C# och .NET som finns till Linux, Windows och Mac OS X.

All exempelkod inkluderar kompletta enhetstester som kan användas vid utveckling och felsökning.

PHP-bibliotek med exempelkod

.NET-bibliotek med exempelkod